مشاوره حقوقی رایگان - ارسال تصویر کارت ملی

من در سامانه ازدواج (صیغه) موقت ... در موبی گرام با ادمین یا مدیر گروه به صورت مجازی ارتباط برقرار کردم. این سامانه چند خانم مطلقه و بیوه را جهت ازدواج موقت معرفی کرده و برای معرفی هر کد 2000000 ریال دریافت و مهریه تعیین شده از سوی خانم 10000000ریال و 5000000 ریال برای عده برای هرماه خانم تعیین کرده بودند که من یک ماه عده و در مجموع 17000000 ریال برای خانمی که شماره کارت بانکی را برای من ارسال کرده بوند واریز کردم. بلافاصله پیام دادم که من منصرف شدم. پیام دادند که مشکلی نیست از کارت ملی عکس سلفی بگیر و ارسال کن که من هم این کار را کردم. حال با توجه به اینکه نه من و نه آن خانم اصلا همدیگر را ملاقات نکردیم و صیغه ای چه به صورت مجازی و حضوری جاری نشده است آیا مشکلی برای من ایجاد می شود یا نه. البته این سامانه مدعی است که از وزارت ورزش مجوز فعالیت دارد. چون من تمام پیام ها را پس از منصرف شدن از این کار حذف کردم مدیر گروه یا ادمین منو بلاک کرده و نمی توانم دوباره با آنها ارتباط برقرا کنم. لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

عقد موقت يا بقول شما صيغه وقتي بر قرار و قانونيست كه خطبه ان خوانده شود بدون اين مر حله ، اتفاقي نيفتاده

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام قاعدتا مشکلی پیش نخواهد امد ولی واریزی هایتان را از دست داده اید