مشاوره حقوقی رایگان - تمدید گواهینامه پزشکی

سلام و خسته نباشید
بنده معافیت پزشکی (لکنت زبان)
قبلا گرفتم سه سال پیش گواهینامه خواستم بگیرم از شهر خودم فرستادن برم تهران و بیمارستان امام سجاد
و کمیسیون پزشکی و چهار سال بهم گواهینامه تمدید کردن آیا برای تمدید
گواهینامه باید دوباره برم تهران یا دیگه نیازی نیست تو شهر خودم کارم تموم میشه لطفا راهنمایی کنین ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

با توجه به عدم تغيير در وصعيت پزشكي شما، بنظر ميرسه روال تكرار شود براي اطمينان خاطر به مرجع اوليه مستقر در شهر تان رجوع كنيد