مشاوره حقوقی رایگان - استخدامی نیروی انتظامی

سلام خسته نباشین
من برای نیروی انتظامی ثبت نام کردم و الان در مرحله ی تحقیقات و استعلام حفاظتی هستم شماره ملی خانواده درجه یک رو از من گرفتن
میخواستم بدونم ایا استعلام سایت هایی رو که باز کردمو دیدم رو هم میگیرن؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بعيده ملاك ارزيابي د يدن يا نديدن سايت باشد در عين الحال تا زماني كه رفتار مجرمانه يا خلاف قانون در رزومه خود نداشته باشيد جاي نگراني نيست