مشاوره حقوقی رایگان - عفو مشروط

سلام شوهرم به خاطر حمل مواد معاونت محکوم به حبس ابد شد بعد از دو سال حبسش تاریخ دار شد حبسش شد 15 سال و یک روز سال 97 با عفو رهبری حبسش شد 7سال و نیم چند وقت پیش تعلیق نوشت که دادگاه خودشون قبول کرد و پرونده رو فرستادن یک دادگاه ی دیگه اونجا قبول نکردن
درضمن 5 سال از حبسش را کشیده است
میتونه از آزادی مشروط استفاده کنه یا نه باید حبسشو کامل بکشه؟؟
اولین سابقش است

پاسخ ها :

یک وکیل

ميتونه تقاضا كنه

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

قانون گفته اگر محکوم نصف ایام حبسش رو تحمل کرده باشه میتونه درخواست آزادی مشروط ازداخل زندان بده