مشاوره حقوقی رایگان - کارگر پولی را برای خرید لوازم گرفته و فرار کرده است

سلام
چهارشنبه 18 تیر از اپلیکیشن ... اقدام به استخدام فردی برای نصب کولر گازی کردم.
در اپلیکیشن ذکر شده بود که ضمانت چک و سفته از او دارند
ایشان آمدند و مکان نصب مشخص شد و گفتند حدود 700 تومان برای خرید لوله ی مسی نیاز هست من به شماره کارتی که دادند این مبلغ را واریز کردم
و ایشان برای خرید عازم شدند و گوشی را خاموش کردند
اپلیکیشن مذکور وظیفه ای تقبل نمی کند و می گوید صفحه ی پروفایل را خود کارگر نوشته است و ما از او ضمانتی نداریم
تلفن او خاموش است
مدرکی که از او دارم پیامک شماره کارت و چند پیامک دیگر است که تایید کرده پول به دستش رسیده و کاری انجام نداده است.
شماره کارت به نام او نیست .

پرسش من این است که
چه اقدامی می توانم انجام بدهم؟

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

شما میتونید علیه کسی که پول رو بهدحساب ایشون واریز کردید از باب دارا شدن وجه بدون جهت دادخواست مطالبه بدید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام هم از کارگر و هم اپلیکیشن ( ادمین ) شکایت ککیفری درست کنید به نتیجه میرسید

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

شما میتونید از رییس اپیلیکیشن و خود شخص کارگر به اتهام خیانت درامانت و سرقت ومطالبه خسارت شکایت کنید