مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف حساب

با سلام
سال 92 مبلغی وام از یک شرکت تعاونی دریافت کردم و طی سه مرحله پرداخت کردم یک مرحله نقدی دو مرحله دیگه را کارت کشیدم و چندی بعد صندوق تعطیل شد و کلا تابلو ان را پایین اوردند. اکنون پس از گذشت هفت سال مدیر عامل شرکت از طریق اداره ثبت چکهای ضامنین را به اجرا گذاشته و طی مراجعه ای که به مدیر عامل داشتم زیر بار نرفت که پرداخت شده و مدعی شد که این شماره پایانه مربوط به شرکت ما نیست که البته درست گفت چون پس از تامین دلیل مشخص شد دستگاه پوز بنام خود مدیر عامل هست و به حساب شخصی واریز میشده. ناگفته نمونه که این شرکت پس از فروش ٩١٢ سهم به ارزش ٥٠هزار تومن دیگه فعالیت نکرده و اظهار ورشکستگی میکنه که از طریق قانونی اعلام نشده. و ظاهرا دفاتر قانونی و ثبت حساب و کتاب دقیق هم ندارند.
١- ‌دادخواست تنظیم کنم یا شکواییه با چه عنوانی ؟
2-‌ایا میتوانم به استناد این دو مرحله که کارت کشیدم و در دفاتر شرکت ثبت نشده و نسبت به عدم شیوه حسابداری شرکت اون مبلغ نقدی را هم اثبات کنم این مورد برای قاضی دلیل میشه یا خیر؟
3-‌اشخاص مشابه بنده هم چندین نفر هستند که دو مرتبه پولا و سود این چند سال را دادند و حاضر به شهادت هستند
٤-از گرفتن اظهارنامه هم امتناع کرد و ایا اقدام پس از گذشت هفت سال هم میتواند دلیل باشد یا خیر؟
5-‌افتتاح حساب بنام شخص قانونی بوده یا باید به نام شرکت باشد؟
‌با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام شکایت کیفری حتما نتیجه بخش خواهد بود . در ضمن ورشکستگی به تقلب نیز راهگشاست

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

شما میتونید به استناد شهود و واریزهای بانکی پوز اثبات کنید که اقساط رو پرداخت کردید