مشاوره حقوقی رایگان - کسر از حقوق

سلام خسته نباشین من میخوام به یه بنده خدایی پول قرض بدم میخواد به خوده من گواهی کسر از حقوق بده اگه طرف مشکل ایجاد کرد من خودم میتونم با استفاده از اون گواهی کسر از حقوق ماهانه از حقوقش پولمو بردارم؟ میخوام ببینم فرد خودش میتونه برای کسر از حقوق اقدام کنه چون دیگه شرکت یا بانکی وجود نداره کسر حقوق دسته من خواهد بود؟ ممنون میشم زود جواب بدین

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

دوست عزیز شما نمیتونید راسا نسبت به کسر حقوق اقدام کنید ....در صورت عدم پرداخت وجه باید داخواست مطالبه بدید... به نظر گرفتن سفته یا چک منطقی تر به نظر میرسه

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خیر گواهی کسر از حقوق تحویلی به شما به دردتان نمیخورد

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

هرگونه کسر از حقوق باید با دستور قضایی ویا اجرای احکام اجرای ثبت باشه وبطور شخصی نمیتونید ازحقوق کسی مبلغی کسر وبرداشت کنید