مشاوره حقوقی رایگان - محل تولد نوزاد

بنده قصد زایمان در شهری خارج از محل تولد خودم و همسرم را دارم. ولی تمایل دارم محل تولد فرزندم در شناسنامه. شهر محل تولد همسرم باشد.
آیا امکان این فعل هست؟ اگر هست به چه صورت؟
ممنونم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در هر شهری تولد صورت پذیرد همان محل بعنوان محل تولد درج خواهد شد

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

بله در بیمارستان واداره ثبت احوال آدرس تون رو همون آدرسی که دوست دارید فرزندتون متولد اونجا باشه بدید