مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک

سلام خسته نباشید سوالم اینه من شماره هام رو توقیف کردم ایا اونا از جاری بودن خارج شدن میشه ثبت نام خودرو کرد؟ و اگه ماشین رو بگیرن بره پارکینگ اونموقع پلاک هام از جاری در میاد؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام وفق آیین نامه اخیر با وجود پلاک یا نقل و انتقال در دو سال اخیر مجاز به ثبت نام خودرو نیستید

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

به شرایط ثبت نام خودرو مراجعه کنید . ولی اگر پلاک جاری داشته باشین ربطی به توقیف نداره