مشاوره حقوقی رایگان - صیغه بدون اذن پدر

سلام، وقت بخیر.
اگر دختری برای اولین بار با اذن پدر با پسری، صیغه محرمیت بخونه. اما به دلایلی به ازدواج ختم نشه و دختر باکره باشد. صیغه ای که خوانده شده تموم شده باشه بعد از گذشت 2 سال از اون صیغه اول، برای بار دوم بخواد که با مرد دیگه‌ای صیغه بخونه برای آشنایی بیشتر و محرم بودن نه رابطه جنسی.
آیا باز هم اجازه پدر لازمه؟ اگر خود آقا با وکالت از طرف دختر بدون اذن پدر بینشون صیغه بخونه صیغه قبول هست یا نه؟

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

خیر ازنظر شرعی مشکل دارد ازنظرقانونی برای ثبت ازدواج نیاز به اذن پدر دارد (اگردوشیزه باکره باشد)

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

درصورت باکره بودن باید اجازه پدر باشد حتی اگر قبلا ازدواج کرده باشد رای وحدت رویه 261 بتاریخ 63/1/29
.
صیغه با وکالت هم قابل اجراست ولی بشرط اجازه پدر.
(جوادزارعی وکیل پایه یک دادگستری 09122219001 )