مشاوره حقوقی رایگان - ملک رهنی

با سلام. یک واحد آپارتمان به عنوان وثیقه در قبال وام یکی از اقوام به مبلغ 450 میلیون (اصل وام) در رهن بانک قرار گرفت. بعد از 2 سال بانک تماس های مکرر گرفت که وام گیرنده پرداخت نکرده و ملک شما میره برای اجرا. که بعد از این ماجرا وام گیرنده یک چک به عنوان پرداخت به بانک داد. متاسفانه چک هم پاس نشد و مجدد بانک تماس و یک اخطار 10 روزه از دفترخانه به اسم راهن و وام گیرنده داد. الان آن مهلت 10 روزه هم به پایان رسیده و بانک بصورت تلفنی تهدید کرد که پرونده را به اجرا میگزاریم که هم هزینه میلیونی برای ملک ایجاد میشود و هم سند را بنام و حکم تخلیه صادر میشود. با پیگیری از وام گیرنده ایشون گفتند. همچین اتفاقی نمیوفته و اینا نمی تونن ملک را تملک کنند. (توضیح اینکه وام گیرنده شغل آزاد داشته و مدعی است به دلیل بیماری کرونا چک های دریافتی از مشتریانش برگشت خورده و طبق گفته دولت بانک باید در وصول مطالبات خود مراعات کند). می خواستم بدونم که من چکار باید بکنم. آیا به همین راحتی و بدون اطلاع ملک از دستم میره و یا ادعای وام گیرنده بجا هست. ضمن اینکه وام گیرنده قبل از کرونا درآمد بالایی داشته و صاحب املاک زیادی هست.

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.میتوانید اموال مدیون را معرفی کنید به بانک والا ملک شما به بانک واگذار می شود.