مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام خسته نباشید .... همسر من ماشینه شخصی بنده رو از طریق اجراییات ثبت بابل تو مازندران توقیف کرده بود .... خلاصه موضوع اجراییات ثبت رای به نفع بنده صادر کرد .... الان همسرم رفته از طریق دادگاه اقدام کرده .... میخواستم ببینم آیا دادگاه ماشین بنده رو توقیف میکنه یا خیر ... فقط تنها دارایی بنده همین ماشین هست و هیچ چیز دیگه ای از خود ندارم .... ممنون و سپاس از شما بزرگواران

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر بابت امرار معاش از خودرو استفاده می کنید قابل توقیف نیست والا توقیف می گردد.