مشاوره حقوقی رایگان - فروش موتور سیکلت و عدم حضور خریدار جهت انتقال سند

با سلام و احترام
اینجانب 9 سال قبل یک دستگاه موتور سیکلت رو فروختم منتهی خریدار جهت انتقال سند و طی پیگیری های مکرر اینجانب اقدامی نمی کند. لطفاً راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

عدم حضور خریدار برای انتقال سند موتور سیکلت انتقال سند موتور سیکلت سند موتور سیکلت موتور سیکلت سند