مشاوره حقوقی رایگان - پنجره رو به زمین مجاور

سلام بنده یه ملک در روستا ساختم که از بغل به زمين پدرم متصل است با اجازه خودش، (البته بدون دست نوشته) یه پنجره به سمت زمین پدرم ساختم
حالا بعد از گذشت 6سال پدرم از لج میخواهد زمین کنار خانه من را به شخص دیگری بفروشد.
حکم این پنجره چیست؟
با تشکر از لطف شما

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

با توجه به اینکه از این اذن در احداث پنجره، مدت کمی می گذرد و پدرشما در قید حیات هستند میتوانند از اذن خود رجوع کنند و حقی انتفاع شما را منتفی سازند.