مشاوره حقوقی رایگان - ادعای زارع صاحب نسق

با سلام، آیا زارع صاحب نسق که همجوار با باغ در اختیار مالک می‌باشد، می‌تواند ادعا کند که مالک زمین او را غصب نموده و باغ درختکاری مالک را جزئی از نسق زارعانه خود بداند؛ و تقاضای کارشناسی و متراژ زمین خود را درخواست کند. در صورت کمبود متراژ زمین از متراژ تعیین شده در نسق، باغ مالک را درخواست کند؟ با توجه با این که در متن نسق خود اقرار نموده که متراژ تعیین شده در نسق را در تصرف دارد؛ و باغات نیز مشمول مواد 27 و 28 هستند و مستثنی از اصلاحات اراضی هستند.

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام‌...طرح چنین دعوایی ممکن است لیکن مالک می تواند با ارائه ادله محکمه‌پسند از جمله اماره تصرف یا قاعده ید و... از حقوق خویش دفاع کند.