مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل ایام تصرف ملک

با سلام، ملکی توسط پدر اینجانب در سال 57 خریداری شد. بعد از انقلاب فروشنده متواری و مصادره اموال گردید. نهایتا در سال 82 از بنیاد مستضعفان سند ماده 147 با پرداخت مبلغ زمین دریافت نمودم و در سال 93 مدعی با سند مالکیت پیدا شد، با شکایت و حکم دادگاه سند اینجانب را باطل و مجبور به تخلیه ملک شدم. ملک توسط شخص سومی خریداری شد و طبق یکی از بندهای مبایعه نامه بین آن‌ها، کلیه حق و حقوق و منافع گذشته و فعل و آینده ملک به خریدار واگذار می‌گردد. اکنون خریدار طبق شکایت، درخواست دریافت اجرت المثل ایام تصرف از سال 57 را از اینجانب دارد. خواهشمند است رهنمود فرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

مطالبه اجرت المثل ایام تصرف ملک اجرت المثل ایام تصرف ملک اجرت المثل ملک اجرت المثل