مشاوره حقوقی رایگان - دعوی ملک

با سلام ... ما خانه ای داریم که سند هیئتی دارد و چندین سال هست که از صدور سند آن میگذرد حدود 40 سال هست که در این خانه زندگی میکنیم حالا شخصی اومده با یک قولنامه که اصل آن دیگر وجود نداره و فقط یه کپی به دادگاه ارائه کرده و شهادت چند نفر از آشنایان خودش میخواهد سند تک برگ رسمی را باطل کند! میخاهم بدونم آیا همچین چیزی ممکنه؟

پاسخ ها :

ادعای مالکیت ملک با قولنامه ادعای مالکیت ملک سند هیئتی ملک سند هیئتی سند ملک سند