مشاوره حقوقی رایگان - آیا اوقاف با تهیه استشهاد محلی سال 1365 بابت سالهای سال به وقف عمل نگردیده را میتواند ادعای وقف کند

آیا اداره اوقاف با تهیه استشهاد محلی سال 1365 مبنی بر اینکه سالهای سال به وقف عمل نگردیده را میتواند بعنوان موقوفه ادعا نماید. ضمنا با استعلامی که اوقاف از اداره ثبت اخذ و ارایه شده مبنی بر" بنا به گواهی بر دفتر توزیع اظهارنامه ثبت و گواهی بایگان وقت موقوفه بنام پدربزرگم اعلام نموده" و هیچگونه مدارکی دال بر نحوه وقف و میزان آن موجود نیست.
در حالیکه در سال 1381 استشهادیه محلی بر مالکیت ملک بنام پدربزرگ و مادرم نیز اخذ نموده ایم و اکنون برای اخذ سند مالکیت چگونه عمل بشود ضمنا سالیان سال از کشاورزی و باغداری و درختکاری انجام نشده و عایداتی هم نداشته

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این موضوع تخصصی است به وکیل مراجعه کنید