مشاوره حقوقی رایگان - شکایت روی پلاک بدون هیچ پیامکی و اعلامی از سمت پلیس امنیت اخلاقی؟

سلام بنده دیروز رفتم خلافی بگیرم از پلیس 10 که چک کنم ببینم قبلا مبلغ 170 خلافی که داشتم و ‌پرداخت شده و هنوزم از خلافی بندی طی قریب به 3 ماه پاک نشده بلکه به مبلغ 380 هزار تومن هم افزایش پیدا کرده و پرینتش هم خواستم بگیرم که گفتن شکایت داره ماشین و نمیتونیم پرینت بگیرم برید راهنمایی رانندگی سرافرازان مشهد پیگیری کنید، بعد از مراجعه به راهنمایی رانندگی گفتن شکایت از امنیت اخلاقی هست و دستور توقیف هم داره ماشین و این موضوع برای اواسط اردیبهشت صادر شده که بنده نه پیامکی دریافت کردم مبنی بر کشف حجاب و یا باقی موارد یا هرچیزی که گفته بشه شما فلان خلاف رو داشتین بیاید پیگیری کنید که ما از همون اول میرفتیم نه بعد 2 ماه بفهمیم بدون هیچ پیامک و اطلاع قبلی ( در سامانه ثنا هم ثبت نشده )
لازم به ذکر هست بنده ماشینم فابریک هست نه سیستم نه تقویت موتور و نه منبع اگزوز و امثال اینا به جز شیشه دودی 30 درصد که داخل کابین کاملا دید داره، بابت کشف حجاب هم بنده هیچ جنس مونثی توی ماشین بنده ننشستن که بخوان کشف حجاب کنن جز مادر بنده که ایشون هم باحجاب هستن کلا گفتن ممکنه برای سگ باشه که بنده سگم هم کوچیکه و همیشه توی باکس روی صندلی هست که اونم اصلا از بیرون دیده نمیشه مگر کسی ایستاده و بغل ماشین باشه وگرنه از سواری بغل باکس سگ دید نداره
امروز هم با مراجعه به امنیت اخلاقی کوی پلیس پاسخگو نبودن به بنده و گفتن باید تشکیل پرونده داده بشه تا جواب بدن انگار
بعدم اینکه ماشین من هیچوقت خلافی بالای 400 نرفته و همیشه در اول وقت پرداخت شده
و اینکه بنده بار اولم هست به اینچنین مشکلی برخورد میکنم و امنیت اخلاقی پلاک ماشینمو قفل میکنه و توی نامه راهنمایی راننده بدون ذکر هیچ موضوعی مستقیماً دستور توقیف خورده
حالا سوال بنده از شما بزرگواران این هست که برای بار اول میتونین مستقیماً ماشین رو توقیف کنن و چه مدت توقیف میشه؟ هزینه جریمه داره و چقدر؟
ممکنه اشتباه پلاک برداشته باشن؟ مدرکی دارن که ‌ثابت کنن؟
امکان داره شخصی پلاک جعل کرده باشه و این موضوع دردسر بشه برای ما؟ (چون الان بدون هیچ خلافی بدهی ماشین بنده از 170 تومن به 380 رسیده)
و سوال آخر مامور امنیت اخلاقی بدون دلیل و مدرک الکی میتونه پلاک قفل کنه؟ ( سر درخواست شخصی اشنا و یا فامیل )
چون اشخاصی رو میشناسم که در امنیت اخلاقی اشنا و فامیل دارن و چند وقت پیش با پسری دیگه دعوا کردن و پلاکشو دادن به این شخص دوست و یا فامیل که بنده ی خدا ماشینش برای 1 ماه یا بیشتر توقیف شد که طرف عصبی از این موضوع دوباره منجر به بحث شد

امکان شکایت هست؟
ماشین بنده هنوز توقیف نشده اما دستور قضایی توقیف خورده و فردا یا پس فردا مراجعه میشه برای تسلیم ماشین و انجام روال قانونی

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می توانند عموما یک هفته