مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت وام مسکن مهر توسط خریدار

باسلام. من حدود 1/5 سال پیش واحد مسکن مهر را فروختم و قرار بوده خریدار ظرف 3 ماه جایگزین وام گیرنده و ضامن وام را انجام بدهد که در قولنامه بنگاه هم ذکر شده حالا خریدار از جایگزین وام گیرنده و ضامن وام خودداری می کند و اقساط وام را پرداخت نمی کند و می گوید نه اقساط پرداخت می کنم و نه جایگزین. آیا من باید چکار کنم؟ شکایت کنم برای معامله فسخ یا الزام به جایگزین وام گیرنده و ضامن وام؟

پاسخ ها :

عدم پرداخت وام مسکن مهر توسط خریدار جایگزینی ضامن وام فسخ معامله وام مسکن مهر مسکن مهر وام