مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری

با سلام
و عرض ادب
من یک زمین در یک کوچه که اکثر زمین های آن مسکونی ساخته شده است دارم
برای اخذ جواز به شهرداری مراجعه کردم و متوجه شدم که کاربری زمین من حمل و نقل و انبارداری است
خیلی مسخره است که ملک مجاور زمین من 4 طبقه مسکونی است ولی من نمیتوانم جواز مسکونی بگیرم
زمین های اینجا سند رسمی شش دانگ ندارد و یک برگه اوقاف دارد
نوشته که قرارداد اجاره عرصه مسکونی
کاملا رسمی در دفترخانه به ثبت رسیده و سربرگ سازمان اوقاف هم دارد
همه زمین ها اینجا بدین صورت است
الان من یک دادخواست میخوام که از دیوان عدالت به شهرداری شکایت کنم که مجاب بشن مجوز مسکونی بدن
متن دقیق رو راهنمایی میکنید چطور بنویسم و به چه مواد قانون اشاره کنم
خودم یه چیزایی نوشتم ولی شاید ناقص باشه
ممنون
تهران شهر قدس

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به وکیل مراجعه کنید و با پرداخت هزینه مربوطه از ایشان بخواهید این امر را برای شما تسهیل کنند