مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار

سلام
بنده به مدت هشت ماه در یک پروژه ساخت استادیوم در سمت مسئول دفتر فنی مشغول به کار بودم.
کارفرما روز اول به من گفت من در این شرکت ماندگار خواهم بود و نیروی دائمی هستم.
بر همین اساس با من قرارداد کاری نبست.
در تاریخ 29 اسفند 1398 بنده رو اخراج کرد.

بنده در کمتر از یک ماه از طریق اداره کار شکایت کردم و تقاضای بازگشت به کار و دریافت حقوق ایام بلاتکلیفی و تمام معوقات را کردم.
اداره کار در رای صادره هیئت تشخیص، معوقات من رو تایید کرده و همچنین اخراج رو، ولی دلیل اخراج رو نبود شرایط ادامه همکاری و نبود تفاهم عنوان کرده که اصلا چنین چیزی نبوده. و هیچ مدرکی مبنی بر نبود تفاهم وجود نداره.

حال با این تفاسیر
اگر اعتراض بزنم که پرونده ارجاع داده بشه به شورای حل اختلاف چقدر شانس دارم بتونم حکم بازگشت به کار رو بگیرم؟

پیشاپیش کمال تشکر بابت مطالعه سوال و پاسخگویی شما رو دارم.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر مدرک داشته باشید صد در صد