مشاوره حقوقی رایگان - بیمه کارگر

سلام اینجانب کارفرمایی هستم که به مدت 5 سال کارگرم را بیمه نکردم (من قصد بیمه داشتم اما کارگر درخواست داشت که حق بیمه از حق واریزی ماهیانه اش کم نشود.)
حال بعد از گذشت 5 سال و استعفای وی، او درخواست بیمه اش را کرده و قصد شکایت از من را دارد با اینکه من حاضرم غرامت او را کامل پس دهم اما آیا تضمینی هست که پس از دریافت وجه ادعا کند که باز هم به دنبال بیمه است؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام.پرداخت وجه به کارگر ازمسولیت شما درقبال بیمه قبلی ایشان کم نخواهد کرد.بهتراست بجای پزداخت وجوه نقدی, وجوه بیمه قبلی را به تامین اجتماعی پرداخت نمایید