مشاوره حقوقی رایگان - اوقاف

باسلام. یک ملک مسکونی و مغازه در تصرف اوقاف بود که با پیگیری به وراث میرسد. لیکن برخی وراث که نامشان در ورقه حصر وراثت میباشد به دلایل گوناگون در روند قضایی پرونده همکاری نمیکنند. اگر کار به تنظیم سند برای وراث برسد این افراد ذکر شده که در محل هم زنده هستند به تبعیت از روند پرونده و بقیه وارثان به حق الارثشان میرسند یا که خیر باید برای این موضوع از نو وارد پروسه قضایی شوند؟ باسپاس

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

بله .اگر شکایت کرده اید .انها اگر خواستند تحت عنوان ورود ثالث