مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص بیمه زنان سرپرست خانوار و بیمار خاص

سلام و درود. خانمی 43 ساله هستم که 13سال پیش طلاق گرفتم و سابقه پیوند مغز استخوان هم دارم. حدود پنج یا شش سال سابقه بیمه دارم که متعلق به سالها پیش هست. سوالم این هست که از چه بیمه ای میتونم استفاده کنم ایا جزو زنان خودسرپرست محسوب میشم؟ پدر من هم حدود بیست سال هست که جدا زندگی میکنن و هزینه خواهرم هم به عهده من هست ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید. احتمالا بیمه سلامت ایرانیان