مشاوره حقوقی رایگان - عدم وجود قرارداد کار

با سلام. اینجانب کارفرمایی هستم که از ابتدای سال با یک کارمند قرارداد کار منعقد ننموده و حتی ایشان نیز انعقاد قرارداد کار سرباز می زند وظایف خود را به خوبی انجام نداده و از ایفای وظایف شغلی کوتاهی می‌کند. اخطار مکتوب هم به ایشان داده شد سه ماهه اول سال هم حق بیمه ایشان داده شده اما مشخص نیست که ایشان به چه علت کار نمی کند! استعفا هم نمی‌دهد می‌خواهد ما عدم نیاز ایشان را اعلام کنید در حالیکه ایشان وظایفکاری انجام نمی‌دهند و ما می‌خواهیم به نحوی قطع همکاری کنیم به علت عدم انجام وظایف ایشان حال چیکار کنیم؟ آیین نامه انضباطی نداریم کمتر از 30 نفر کارمند داریم. باید چه اقدامی انجام دهیم می‌توانیم از ایشان از هیات تشخیص شکایت کنیم؟ نیاز به چه مستنداتی است؟ قابل ذکر است قراردادی برای امسال نداریم اما حق بیمه پرداخت شده.

پاسخ ها :

یک وکیل

قطعا كارگر هم حرفايي براي گفتن دارد
توصيه مي كنم ابتدا اظهارنامه قضايي بفرستيد با تعيين مهلت براي تجديد نظر ايشان در نحوه انجام وظايف محوله
نهايتا رجوع به مراجع ذيصلاح اداره كار
بدون داشتن قرار داد بايد بنحويي كار فرمايي و كارگر كارخانه بودن هم ثابت شود