مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام خسته نباشین بنده کارمند دفتر پیشخوان دولت هستم 12سال سابقه کار دارم برای بیمه بیکاری اقدام کردم شماره حساب و شبا رو فرستادم ولی بدلیل اینکه روز جمعه افتاده بود و همه جا تعطیل بود شماره شبا رو یک روز دیرتر وارد کردم الان برای همه همکارانم واریز شده در 2 دوره ولی برای من هیچ واریزی یا پیامک نیومده داخل سایت همه پیگیری میزنم میگه که با پیامک اطلاع رسانی میشه الان دوره دوم واریز هم گذشته هیچ خبری نیست لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.