مشاوره حقوقی رایگان - اعسار وام گیرنده کافی است

با سلام بنده ضامن وام بانکی شدم که بر اثر عدم پرداخت اقساط کلیه حسابهای هردو را بسته اند. من چک هم داده ام. الان وام گیرنده داره اعسار میگیره اگه با تقسیط وام تو دادگاه موافقت بشه حسابهای من هم باز میشه یا من هم باید درخواست اعسار بدم ؟ ممنون

پاسخ ها :

مهدی اکبرزاده

مهدی اکبرزاده :

استان :

سلام اعسار قایم به شخصیت خواهان بوده و اعسار وام گیرنده مربوط به شما نمی شود و شما باید دادخواست مستقل صرح نمایید

یک وکیل

وقتي وضعيت مالي وام گيرنده تعيين تكليف شد مثلا به قسط بندي كشيده شد خودش مسول پرداخت اقساط است شما مسوليتي نداريد