مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام و احترام پسرم عابر پیاده بوده و یه ماشین بهش زده با حضور پلیس و اورژانس به بیمارستان منتقل شوده تشخیص بیمارستان یه کوفتگی ساده بود و همون شب از بیمارستان مرخص شد پای پسرم خیلی ورم داشت بعد از چند روز من برای شکایت به دادسرا رفتم که به ما برگه پزشک قانونی دادن بعد از آم آر آی دکتر تشخیص داد که پای پسرم شکسته و خون ریزی داخلی داره و باید عمل بشه آیا من باید از بیمارستان شکایت کنم هزینه عمل و طول درمان رو کی باید پرداخت کنه آیا راننده باید پرداخت کنه در ضمن اون ماشین بیمه هم نداشته و تو این مدت هیچ سراغی از پسر من نگرفته
ممنون میشم منو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

بايد از راننده شكايت كنيد او مسول پرداخت ديه و هزينه هاي بيمارستان است