مشاوره حقوقی رایگان - تشخخیص رابطه جنسی

سلام، ببخشید من یک سال پیش با کسی رابطه داشتم و بکارتم رو از دست دادم. ولی بعد از اون دیگه به هیچ عنوان رابطه‌ای نداشتم. خونریزی هم بوده منتها یک ساعت بعد رابطه و پزشک گفتن که از نوع حلقوی بودم. میخوام بدونم اگر بخوام ازدواج بکنم و ببرنم پزشکی قانونی مشخص میشه؟ در ضمن من فقط یک بار رابطه داشتم و به هیچ‌ عنوان تکرار نشده ولی خب هم مقعدی بوده هم بکارت میخوام بدونم اینا هر دو مشخص میشه؟
و اگر بعد ازدواج بفهمن، دادگاه به من ‌چه حکمی جز ابطال ازدواج ‌میده؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله با معاینه پزشکی مشخص میشود و محتملا گواهی سلامت صادر نمیشود