مشاوره حقوقی رایگان - فروش سهم الارث

سلام.. چهار برادر در یک ملکی شریک هستند .. هر کدام نفری یک و نیم دانگ سهم دارند و برای یک و نیم دانگ هر کدام سند جدا گرفتند .. هر چهار برادر در همان ملک زندگی میکنند .. که برادر بزرگ طبقه اول سکونت دارد .. برادر کوچک طبقه سوم .. و دو برادر مجرد که طبقه دوم با مادر زندگی میکنند .. پدر نیز فوت شده .. چند وقتی هست که برادر بزرگ و دو برادر مجرد قصد دارند ملک را بفروشند و بدون اطلاع برادر دیگر به مشاور املاک سپرده اند به قیمتی پایین که فروش بره .. حالا برادر کوچک میگوید سهم خود را نمیفروشد و آنها سه دانگ و نیم خودشان را بفروشند .. دو سوال داشتم .. اول اینکه آیا اگر برادر کوچک نخواهد یک و نیم دانگ خود را بفروشد سه نفر دیگر میتوانند به زور بفروشند؟ اگر کار به شکایت برسه و یکی از این سه نفر بخواهند از برادر خود شکایت کنند تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله میتوانند از دادگاه تقاضای فروش ملک را بکنند البته با اعمال مقدمات کار