مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن شناسنامه

باسلام و خسته نباشید، دختر بچه سه ساله و نیم که در حادثه آتش سوزی پدر و مادر خود را از دست داده است ، زمان آتش سوزی 8ماهه بوده و به بهزیستی سپرده شده و بعد از چند روز خاله سرپرستی را بعهده گرفته، و حالا بعلت بدسرپرست و اعتیاد از خاله سلب حضانت شده و کودک نزد عمه و عموهایش زندگی میکند و خاله شکایت کرده طلب پول و اخاذی نموده ، پدر و مادر جد مادری فوت شده ، و جد پدری هم فوت کرده و فقط مادربزرگ پدری در قید حیات هستند ، هنوز شناسنامه برای کودک نگرفته اند ، حالا برای اخذ شناسنامه چه مدارکی لازم است؟ ضمناً برای گرفتن حضانت این کودک چطور اقدام کنیم؟؟؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

فعلا والدين سر پرست ( عمو و .... ) تعيين شده براي سلب سرپرستي انها و گرفتن حضانت بايد عدم صلاحيت اعمو يا عمه يا عدم مراقبت انها از بچه و اينكه سلامت جسماني ، اخلاقي بچه در معرض خطر است به بهزيستي اعلام از ان نهاد قضيه را پيگيري كنيد