مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به آزمون استخدامی

با سلام من در استخدام قراردادی کارشناس دهیاری بخشداری که توسط دفتر امور روستایی استانداری بود شرکت و با 97 درصد اول شدم و به مصاحبه تخصصی دعوت شدم در مصاحبه 68 درصد گرفتم و در امتیاز بومی تاهل و غیره 45 از صد گرفتم . ولی دفتر روستاها برای آزمون کتبی 30 درصد امتیاز لحاظ کرده که تو دستورالعمل استخدام قراردادی آزمون کتبی 70درصد نوشته شده .. آیا استانداری میتونه از خودش امتیاز بندی کتبی و مصاحبه رو عوض کنه. درست بر عکس دستورالعمل استخدام قراردادی عمل کردن. آیا امکان داره آیین نامه داخلی داشته باشند و دستشون باز باشه در کم و زیاد کردن امتیاز کتبی و در آگهی استخدامی راجب امتیاز ننوشته. فقط قیدشده براساس مجوزصادره در چارچوب ساختار سازمانی.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام معمولا اصل بر صحت است مگر خلاف آن ثابت شود. اینکه دست درازی در پرونده تان شده باشد بعید به نظر میزسد ولی همچنانکه عرض کردم مگر با اثبات خلاف