مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل در اقساط مهریه

با سلام.
بنده از سال 97 محکوم به پرداخت مهریه هستم. با رای اعسار اولیه محکوم به 5 سکه به عنوان پیش قسط و هر 3 ماه یک سکه شدم. پس از پرداخت پیش قسط و طلاق ایشان، بنده بیکار شدم و مجددا درخواست تعدیل زدم که اقساط به 5 ماه یک سکه تبدیل شد. پس از گرانی سکه به 7 میلیون تومن مجددا دادخواست تعدیل زدم که این بار دادخواستم رد شد و تجدید نظر نیز رای دادگاه بدوی رو تایید کرد. در حال کرونا گرفته ام و گواهی ابتلا به بیماری کووید 19 را نیز دریافت کرده ام. میخواستم از شما بزرگوار بپرسم اینکه بنده بیمار هستم دلیلی هست که مجدد درخواست اعسار بزنم یا خیر؟

پاسخ ها :

فرزانه فاروقي

سرکار خانم فرزانه فاروقي :

هر زمان امكان طرح دعوي اعسار وجود دارد ولي پذيرش آن به نظر دادگاه بستگي دارد