مشاوره حقوقی رایگان - تصادف حین ماموریت بسیج

سلام
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید
من 8ماه پیش حین ماموریت بسیج دانشگاه تصادف کردم که پای چپم دچار شکستکی کامل نازک نی و پارگی کف پا حدود 20 تا 25 سانتی شد دادگاه علارغم این که من گواهینامه نداشتم به نفع من رای داد ولی میخوام بدونم برای پیگیری جانبازی از تشکل بسیج دانشجویی باید چیکار کنم و به کجا مراجعه کنم و مدارک مورد نیاز برای این امر چیه ؟
ممنون از سایت خوبتون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام به قسمت بسیج دانشجویی مراجعه ، رای و سایر مدارک رو تحویل و تقاضای خود را بنویسید و منتظر اعلام نتیجه بمانید