مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

با سلام و خسته نباشید.
از اول خرداد 99 با 23 سال سابقه بیمه، از کار بیکار شدم. اقدام کردم برای بیمه بیکاری که همه مراحل را هم طی کردم اعم از رفتن به کاریابی و ثبت نام و دریافت پیامک مشمول بودن و مراجعه به سازمان تامین اجتماعی و طی همه مراحل ثبت نام و باز کردن حساب و کروکی محل سکونت و غیره.
در نهایت متصدی باجه گفت، شما اینجا کاری ندارید صبر کنید تا بازرس جهت راستی آزمایی شما به محل سکونت شما بیاد و بعد از اون مراجعه می‌کنید به شعبه برای مرحله آخر که نگفت چیه.
حالا حدود یک ماه از اون تاریخ گذشته و نه بازرس اومده و نه خبر دادند که بریم برای مرحله آخر.
میخواستم بدونم اصلا بازرس میاد یا اینکه من کارم اونجا تموم شده و باید منتظر واریز حقوق باشم؟
ممنون از لطفتون.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام از اداره کار پیگیر پرونده تان باشید تا ببینید اصلا به اداره کار فرستاده شده یا خیر ولی راستی آزمایی و غیره جزو روند کار محسوب میشود