مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

خانمم درخواست داده بود ‌حل اختلاف برای جهیزیه ش. من روز جلسه دیرتر رسیدم چون شهرستان بودم حالا بعد ‌یک هفته ابلاغیه اومده شما محکوم شدید اصلا من نمیدونم چه سیاهه جهیزیه ای برای شورا بردند همونی هست که امضا کردیم یا خودشون درست کردند ‌. بعد میتونم اعتراض بزنم . چون ی همقدار وسیله ها را خودم خریدم و اونا میگن جای وسیله هایی که فروختیم یا خراب شده میخوان ببرن. میتونند این کار را کنند؟ حتی رفتند پیش اون کسی که وسیله ها را خریدیم دوباره فاکتور بنام خودشون گرفتند. مهلت اعتراضی نزده. اصلا میشه اعتراض بزنم و قبل اینکه بیان برای وسیله هاش تکلیف این چیزا را معلوم کنیم یا نه؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام . در مهلت مقرر به حکم اعتراض کنید و دفاع کنید و نسبت به فاکتورهای جدید در همان دادگاه ادعای جعل کنید با ارجاع فاکتورها به کارشناس مشخص می شود که فاکتورها جدید تنظبم سده اند یا مربوط به گذشته اند

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام حق اعتراض دارید ولی معمولا ثمری ندارد و وسایلی که درطول زندگی مستهلک شده و جدیدش را خریدیدعرفا جز جهاززوجه تلقی و به ایشان داده میشه

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در صورت عدم حضور و صدور رای غیابی میتوانید واخواهی در مدت 20 روز از تاریخ صدور رای نمایید و ضمن رویت لیست سیاهه و غیره مراتب و مطالب خود را بیان کنید . اموال تلف شده ، خارج از لیست بوده و نمیتوان مجددا بجای آنهاا نو یا مبلغش رو مطالبه کرد به همان صورت باید تحویل داده شود .