مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع زوجه

خانمم رابطه نامشروع داشته و الان چیزی به طلاق نمونده و تاریخ دادگاه برای رابطه نامشرووع بعد از طلاق بشه مشکلی پیش نمیاد میشه باز هم دنبال کرد. طلاق غیابی بوده چون نرفتم دادگاه ضمن اینکه با بخشش مهریه درخواست طلاق داده بود خانمم
یا پرونده ای تو محل سکونتمون داریم برای فحش و توهین از طرف زوجه. که خانمم خیلی بددهنی میکنه به مرده و زنده من مخصوصا پدرم که تازه فوت کرده. خیلی و خیلی فحش میده. با پیامک با تلفن. مجازاتش چی میتونه باشه ؟ اگه بعد از طلاق باشه قابل پیگیری هست؟ یا اصلا با طلاق این پرونده ها بسته نمیشه ؟؟؟

پاسخ ها :

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر؛روند رسیدگی به پرونده طلاق با پرونده شکایت کیفری مبنی بر توهین متفاوت می باشد و قبل و بعد یا حین رسیدگی به دادخواست طلاق امکان رسیدگی به پرونده کیفری مهیا می باشد

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله رابطه نامشروع بعد از طلاق هم قابل پیگیری است . مجازات توهین وافترا و غیره در صورت شکایت شلاق و یا جریمه خواهد بود

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
مشکلی نیست که بعداز طلاق پیگیر پرونده رابطه ناشمروع بشوید.چون در زمانیکه همسرشما بوده مرتکب رابطه شده است و طلاق هم اینک شما مجازات زمان زوجیت را منتفی نمیکنید
برای فحاشی هم باید طبق ماده 608 قانون مجازات از وی‌شکایت کنید و نتیجه میگیرید با متن پیامکهای حاوی‌فحاشی و شهادت دو تا شاهد که بگویند روی اسپیکر فحاشی را شنیده بودند والبته الفاظ فحش را کتبا بنویسند واتفاق نطر داشته باشند