مشاوره حقوقی رایگان - پرینت حساب بانکی همسر

از حساب بانکی خانمم میخوام پیرینت بگیرم شک دارم چون رابطه نامشروع داشته احتمالا ساپورت مالی هم میشه میخوام ببینم میشه پرینت حساب بانکی شو بگیرم. از چه طریق؟ به خودم میدن برم بگیرم ؟

پاسخ ها :

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

سلام خیر برای اینکارباید ازدادسرایی که درانجا شکایت رابطه نامشروع کرده اید بخواهید تاحساب بانکی آش راچک کند

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خیر صرفا به صاحب حساب داده میشه مگر با دستور مقام قضایی

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
بهیچ وجه نمیتوانید
جز با دستور قضایی به کسی پرینت حساب و تلفن نمیدهند