مشاوره حقوقی رایگان - تغییر غیر مجاز کاربری توسط شهرداری

سلام بنده ملکی را خریدم که در سال شصت و هفت مجوز چهارصد و نود متر تجاری را داشت و پنجاه مترش را ساخته و پایان کار گرفته اما مابقی دست نخورده باقی ماند ولی حال که میخواهم بسازم شهرداری میگوید تغییر کاربری به اداری و اموزشی و درمانی و مابقی اش تجاری میباشد در صورتی که ملکی که یکبار هزینه ی تجاری گرفته شده را نمیشه تغییر کاربری داد و شهرداری داره به من زور میگه و با پرس و جویی که کردم فهمیدم فقط دیوان میتواند تغییر کاربری بدهد، حال بنظر شما میتوانم شهرداری را مجاب کنم یا خیر، در ضمن در طرح تفصیلی نیز این تغییر بدون اطلاع شهرداری و فقط توسط نماینده مسکن و شهرسازی صورت گرفته، با تشکر

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

اگر شهرداری تخلفی انجام داده میتونید علیه شهرداری به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

نسیم کربلایی اسماعیلی

نسیم کربلایی اسماعیلی :

با توجه به تغییر طرح تفصیلی شهر این مشکل برای شما ایجاد شده و‌شهرداری به دنبال اخذ مبلغ جهت تغییر کاربری است، بله میتوانید از طریق دیوان اقدام کنید