مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

من خونه ای خریدم که داخل سند پارکینگ مزاحم دارد اما من بدون پارکینگ خریدم و فروشنده گفته بود که پارکینگو از سند در میارم حالا تو دفترخونه سردفتر میگه وکالت بده برای پارکینگ میخواد بندازه روی واحد خودش. سوال من اینه:
وکالت برای من دردسر داره چون باید وقتمو بذارم براشون و من تمام وقتم هستم اینکه اصلا میتونه پارکینگو از سند دربیاره یا نه ؟ اما ما پای معامله گفتیم هفتگی یکبار میتونیم ماشین بیاریم و اون فروشنده قبول کرده
و وکالت در آوردن پارکینگ چیست ممنون از سایت قابل و خوبتون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

از توضیحاتی که فرمودید متوجه شدم که سند واحد شما دارای پارکینگ است اما در مبایعه نامه شما بدون پارکینگ فروخته شده است. اکنون فروشنده می خواهد با وکالت فروشی که از شما می گیرد پارکینگ مزاحم را به نام خود منتقل نماید. مذاکرات شفاهی شما هنگام معامله معمولاً برای دادگاه ارزش ندارد. از طرفی پارک کردن هفتگی یکبار هیچ دردی از شما درمان نمی کند.