مشاوره حقوقی رایگان - قرض

سلام وقت بخیر. بنده یک سال پیش مبلغ 5 میلیون از طریق کارت انتقال دادم به یکی از دوستام بعد از یکسال حاضر نیست پولو برگردونه و جواب تلفنم نمیدن ممنون میشم راهنمایی کنید باید چکار کنم؟ یکی از دوستانم درجریان این موضوع هستن من رسیدی ندارم ک ثابت کنم پول دادم قرض ایشون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

باید علیه ایشان دادخواست بدهید و دوست خود را به عنوان شاهد معرفی کنید. احتمال موفقیت شما بسیار کم است. حتماً هنگام پول دادن به کسی از ایشان رسید دریافت یا صورت جلسه تنظیم نمایید.