مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات فرزند

ببخشید من دارم طلاق میگیرم ، پسرم الان 5 سالشه و بعد 7 سال پدرش میخواد حضانتش و بگیره ، میخواستم ببینم اگه بچه پیش پدرش باشه من چندبار در هفته میتونم حداکثر بچه مو ببینم ، باباش الان یک روز در هفته میبینه بچه رو ولی من دق ‌میکنم یبار در هفته ! میشه بیشتر دید یا حتما اگه اونا هم نزارن من با بچم با اجازه ی دادگاه تماس داشته باشم تلفنی ؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. شما بعد رسیدن سن ایشان به ٧سال میتوانید از دادگاه درخواست ملاقات بیشتری کنید.

هوشنگ خضری

هوشنگ خضری:

استان :

سلام،نگران نباشید لطفا..
همین موارد را در دادگاه بگویید، و شخصا هم حضور داشته باشید، نتیجه بخش است.از طرفی هیچ کس به اندازه مادر نمیتواند برای بچه وقت بگذارد مطمئنا دادگاه دقت لازم را دارد.
سوالی داشتید از من بپرسید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با نظر دادگاه زمان و مکان ملاقات تعیین میشود زیاد نگران نباشید