مشاوره حقوقی رایگان - تمدید جواز

سلام ما سال 88 برای یک ملک جواز ساخت گرفتیم ملک دو نبش و از هر طرف به ما یک متر عقب نشینی دادند که رعایت کردیم و شناژ ساختمان ریختیم بعد خوردیم به مشکلات و خبر هم نداشتیم که هر سال باید جواز تمدید کنیم حتی اگر هم خبر می داشتیم پولی نبود غیر از پول تمدید جواز خیلی طولانی و آدم از کار بی کار می کنه حداقل دو هفته هر روز باید مرخصی بگیری و بری شهرداری تازه اگه کارمندا کارت راه بندازن و مرخصی نباشه و این یعنی اخراج شدن خلاصه سال نود و چهار طرح تفصیلی شهر عوض شده و عقب نشینی ملک از هر طرف شده دو و نیم متر سال گذشته خواستیم کار ادامه بدیم رفتیم نظام مهندسی نقشه رو تمدید کردیم و بعد رفتیم شهرداری و قضیه رو فهمیدیم اما گفتن مقصر شهرداری و درست می شه ما هم اسکلت زدیم و سقف اجرا کردیم و سفت کاری یک طبقه رو انجام دادیم از پارسال تا حالا جوازمون تمدید نکردن الانم می گه باید تعهد در دفتر خانه تعهد بدید در صورت بازسازی و یا تخریب عقب نشینی دو و نیم متر رعایت کنید خواستم بدونم با این اوضاع تکلیف سند چی می شه آیا دو و نیم متر در سند نوشته می شه و نیز ما قصد داریم طبقه همکف از مسکونی به تجاری تبدیل کنیم آیا مشکل پیش میاد و در قبال این تعهد مشکل پیش میاد یا نه و اگه تعهد بدیم می تونیم در عوضش امتیاز بگیریم با تشکر

پاسخ ها :

تمدید جواز ساخت ملک عقب نشینی ملک تبدیل کاربری مسکونی به تجاری جواز ساخت ملک شهرداری