مشاوره حقوقی رایگان - تصادف رانندگی با دوچرخه

حدود یه ماه پیش پدرم تو خیابون با دوچرخه میرفت که ماشین از پشت سر میاد و از پشت میزنه بهش. پدرم حافظش رو از دست داده. افسر کروکی اول رو بدون حضور و به نفع ماشین کشیده بود. کارشناس سه نفره هم مغرضانه دوچرخه رو مقصر اعلام کردن و دلیلشون هم اینه میگن میخواسته از عرض خیابون عبور کنه. ما فیلم دوربین مدار بسته رو داریم به افسرهای دیگه نشون دادیم همه میگن ماشین مقصره خود ماشین هم قبول داره مقصره ولی رییس پلیس و جانشین اون که آدمهای مغرضی هستن قبول ندارن. چیکار کنیم به نظر شما؟ ممنون

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام فقط می توانید با دلایلی که داریدبه نظر کارشناسی اعتراض کنید