مشاوره حقوقی رایگان - اجرای قانون اپارتمان نشینی

با سلام بنده در ساختمانی 10 واحدی زندگی می کنم چند روز پیش از سوی یکی از مالکین دعوتنامه ای برای مالکین ساختمان جهت تشکیل جلسه با دستور کار بهبود وضعیت ساختمان صادر گردید و در آن جلسه با استفاده از غیبت 4 نفر از مالکین بدون مقدمه قبلی مدیر ساختمان را عزل و فرد دیگری را به عنوان مدیر جدید انتخاب کرده اند آیا مگر نباید در دستور کار دعوتنامه شرکت در مجمع عمومی موضوع عزل مدیر و انتخاب مدیر جدید را قید می کردند آیا در این خصوص تخلفی صورت گرفته است یاخیر؟ مضافا اینکه 4 مالک غایب در جلسه معترض هستند لطفا راهنمایی بفرمایید تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام هرچند بهتر است که در دعوتنامه دستور جلسه قید شود اما در قانون عدم درج دستور جلسه ضمانت اجرایی ندارد. بیش از نصف واحد ها در جلسه حضور داشتند و اگر این 6 واحد اکثریت متراژ را نیز دارا باشند مشکلی وجود ندارد. تنها راه باقی مانده نحوه ابلاغ جلسه و زمان آن است که باید بررسی شود