مشاوره حقوقی رایگان - پلاک معارض ثبتی

ایا دو زمین میتواند یک پلاک داشته باشد ؟

پاسخ ها :

پلاک معارض ثبتی پلاک زمین پلاک

سوالات مرتبط

پلاک زمین
پلاک زمین من با زمین همسایه داخل سند اشتباه شده چکار کنم بی زحمت راهنمایی کنید...
پلاک ثبتی زمین
با سلام سند ملک‌ من صادر شده و سند هم دارم ولی پلاک زمین همسایه داخل سند من زده شده است حالا همسایه رفته که سند بگیره بهش گفتن که بهش سند نمیدن چون پلاک نداره با این پلاک‌ یک سند صادر شده حا...
پلاک زمین
سلام من پدربزرگم 61 پلاک زمین خریداری کرده یعنی چند متر میشه؟ میخوام بدونم هر پلاک چند متر هست ممنون میشم جواب بدید!...
دست‌کاری پلاک زمین کشاورزی
سلام؛ خسته نباشید..! زمینی در سال 1381 کنار زمینی که داشتیم به‌صورت قولنامه‌ای خریداری کردیم اما پلاکش را استعلام نکردیم..! حال، احتمال می‌دهیم کسی پلاک این زمین را مخدوش کرده و به&zwnj...
استعلام پلاک اصلی و فرعی زمین
چطور میتونیم پلاک اصلی زمین رو استعلام بگیرم تا بدونیم کدوم محدوده هست اپلیکیشن یا سایت خاصی داره یا حتما باید بریم شهرداری ممنون میشم راهنماییم کنین...