مشاوره حقوقی رایگان - آزادی مشروط

باسلام از شیراز مزاحم میشم برادر من به جرم ادم ربایی داخل زندان هست 8 سال بهش حکم دادن ولی حکمش به 5 سال تقلیل پیدا کرد الان 20 ماه هست که داخل زندان هست رضایت شاکی داره هیچگونه سابقه ای هم نداره تقاضای آزادی مشروط کرده آیا تقاضاش قبول میکنن چقدر طول میکشه جوابش بدهند؟؟
ممنون از پاسخ شما

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام باتوجه به گذشت شالی.تقاضای تجدیدنظر وتخفیف مجازات کندمجازاتش کم می گردد.سپس با توجه به قانون کاهش مجازات که اخیرا تصویب گردید ازقاضی اجرا درخواست اعمال ماده 10 ق.م ا.رابنماید تادادگاه دراین خصوص هم تخفیف دهد واگرهمه تخفیفات مذکوراعمال شودنیازی به آزادی مشروط نیست.ضمنا آزادی مشروط رادرطول عمر,فقط یکبارمی توان استفاده نمود.