مشاوره حقوقی رایگان - طرح هادی

سلام من دیوار حیاطم رو دوباره ساختم در روستا و حدود دو متر عقب نشینی کردم الان یکی از همسایه ها شکایت کرده که من کم عقب نشینی کردم و گویا من باید نیم متر بیشتر عقب نشینی میکردم و خبر نداشتم الان ممکنه که دیوار حیاطم رو خراب کنن

پاسخ ها :

اسداله داوری ایردموسی

اسداله داوری ایردموسی :

استان :

سلام اگر در ملک مجاور دیوار ساخته باشید یعنی پایه دیوار برروی ملک همسایه مجاور باشد بله می توانند از طریق قانونی آنرا قلع وقمع یا همان تخریب قانونی نمایند .