مشاوره حقوقی رایگان - شکایت در خصوص خیانت در امانت

پدر بزرگ بنده از همسر اولش دو دختر داشت ، پس از جدایی از همسر دوم 5 دختر دیگر دارد . پس از وفات ایشان ، همسر دوم به بهانه رسیدگی به امور از دو دوختر ناتنی خود (مادر و خاله من) وکالت تام می گیرد و تمامی یا بخشی از اموال را به نفع خود ضبط و ثبت می نماید . مدتی است ایشان نیز فوت کرده است . راهی برای باز پس گیری اموال تحت عنوان خیانت در امانت و یا کلاهبرداری یا هر عنوان دیگر از ورثه ایشان وجود دارد ؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

خیانت در امانت یک جرم تلقی میشود و بر علیه متوفی که نمیتوان شکایت کیفری نمود شما میتوانید اقدام حقوقی به طرفیت ورثه همسر دوم بنمایید مبنی بر مطالبه قیمت فروش اموال یا اگر اموال موجود است که بخودی خود وکالتنامه باطل میشود